Glade undervisere
Underviser Sidsel N. der studere Student fra Paderup Gymnasium

Sidsel N.

Student fra Paderup Gymnasium -
Hej, jeg hedder Sidsel. Jeg elsker at lære fra mig bl.a. fordi jeg finder det utroligt berigende at mærke at jeg kan hjælpe andre. Jeg kommer selv fra en familie som altid har været villig til at hjælpe mig så meget de nu har været i stand til.

Derfor ved jeg også hvor vigtig den rigtige hjælp kan være. Hjælpen jeg fik bestod i at øge min forståelse af det pågældende materiale samt moralsk støtte og opbakning. Dette er jeg utroligt taknemlig for og det er netop dette jeg gerne vil give videre!

Jeg mener nemlig at selvtillid og lærervillighed er noget af det vigtigste jeg kan opfordre/give videre til en elev, da eleven med disse to kompetencer vil kunne nå rigtig langt, selvom det pågældende fag ikke kommer til dem naturligt. i denne sammenhæng er vigtigt at hjælpen foregår på elevens niveau og at eleven for alt i verden ikke kommer til at føle sig dum.

Her taler jeg af erfaring idet at det var disse to kompetencer, en god lærer og hårdt arbejde fra min side, som gjorde at jeg kunne gå fra, først at lære at løse ligninger i ottende klasse til at afslutte matematik på B-niveau i gymnasiet med topkarakter.

Jeg vil med glæde undervise dit barn og på den måde forbedre en karakter, øge selvtilliden og genfinde glæden ved at lære.

Sidsel N. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Natur/Teknologi Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sidsel N.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn