Glade undervisere
Underviser Mette B. der studere -

Mette B.

- Danmarks Medie- og journalisthøjskole - DMJX
Mit navn er Mette, jeg er 25 år gammel og går på 7. semester på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor jeg læser til Journalist.

Gennem journalistikken har jeg fået en stor interesse for det danske sprog og samfund, og det er en interesse, som jeg elsker at videregive. Det er dér, mine spidskompetencer ligger. Derfor vil jeg i undervisningen, udover de fag jeg underviser i, kunne lære dig, hvordan man formulerer sig skarpere på skrift; hvordan man skaber en gennemgående ‘rød tråd’, når man skriver, og hvordan man analyserer komplekse problemstillinger.

Når det så er sagt, så er det vigtigt for mig, at undervisningen er hjælp til selvhjælp. Derfor giver jeg dig ikke en facitliste, når vi arbejder sammen. I stedet har jeg fokus på at vise, hvordan du selv kan komme frem til løsningen og blive bedre.

Det er en tilgang, jeg har brugt, da jeg underviste elever i SRP sidste år, og da jeg har hjalp mine veninder med at bestå eksaminer tilbage i gymnasiet.

I forhold til min egen praktiske erfaring, er jeg netop hjemvendt fra Washington, D.C., hvor jeg har arbejdet som kultur, presse og public diplomacy praktikant. Derudover har jeg været journalistpraktikant hos Ekstra Bladet og domea.dk, hvor jeg var redaktør på deres sidste magasin.

Så hvis du går med journalistdrømme i maven, er det ikke kun folkeskole og gymnasiefag, jeg underviser i; jeg kan også hjælpe med at pege dig i den rigtige retning og gøre dig bedst muligt klar til en optagelsesprøve.

Mette B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mette B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn