Glade undervisere
Underviser Stine G. der studere Humanistisk bachelor

Stine G.

Humanistisk bachelor Roskilde Universitet - RUC
Hej, Jeg hedder Stine og jeg er 23 år gammel.
Jeg er en glad og smilende pige, som har en drøm om at blive gymnasielærer. Derfor er jobbet som underviser en perfekt mulighed for mig, da det både kan bidrage til mit studie og min uddannelse, samt opfylde en stor interesse indenfor undervisning.

Jeg har selv gjort brug af en ”hjælpelærer”, som gav mig - ikke kun faglige kvaliteter og forbedringer, men også personlige. Den mulighed og hjælp jeg fik, ønsker jeg selv at give videre, og derfor er jeg blevet underviser hos GoTutor. Jeg kan bidrage med en stor lyst til både selv at lærer, men særligt, at lærer fra mig.

Jeg har været vikar på min gamle folkeskole, og har ellers erfaring med lektiehjælp til veninder og medstuderende. Primært med gode råd til store opgaver, som jeg har stor erfaring med grundet mit studie.

Lidt om mine interesser:
Jeg kan godt lide at løbe og holde mig i gang. Jeg er tosset med at drikke kaffe - og ellers så interesserer jeg mig for musik, comedy og håndbold.

Jeg ser frem til at møde dig - og hjælpe dig til en forhåbentlig bedre oplevelse med lektier, skole og studietid :-)

Stine G. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie Historie (A) Historie (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Stine G.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn