Glade undervisere
Underviser Maria C. der studere Lærer

Maria C.

Lærer Københavns Professionshøjskole
Mit navn er Maria, jeg er 22 år og jeg er mere end klar til at hjælpe dig!

Jeg går på læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole, hvor jeg lige nu er i gang med at uddanne mig som dansklærer i udskolingen. Derefter er planen at uddanne mig som tysklærer og som religionslærer.
Jeg har tidligere været lektiehjælper indenfor tysk samt været vikar i 1 år i mit sabbatår.

I gymnasiet havde jeg tysk og engelsk på A-niveau, så jeg vil efter egen mening kalde mig selv som et sprogøre.

Min motivation til at undervise er, når eleven får en succes oplevelse. Dette bygger ikke kun på forbedring i karakter men også i forbindelse med en bedre forståelse og udvikling. Det gør mig glad at hjælpe unge og børn med at gøre skolegangen lettere i de fag, som er mere udfordrende.

Som underviser er det vigtigt for mig, at eleven føler sig tryg i samarbejdet og slet ikke er bange for at stille spørgsmål. Dette rum vil jeg gøre mit ypperste for at skabe, så lektiehjælpen bliver så effektiv som muligt og samtidig et hyggeligt sted at være.
For mig er det også vigtigt, at undervisningen bliver tilrettelagt efter elevens behov, så de 2 timer ikke bliver tunge, men sjove og udfordrende!

Som person er jeg meget tålmodig og lyttende og tager alt med et smil.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Maria C. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Psykologi (B) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)
Maria C. studerer på Københavns Professionshøjskole

Københavns Professionshøjskole, der er en sammenlægning af det tidligere UCC og Metropolhøjskolen, udbyder professionsuddannelser, så som pædagog, lærer, sygeplejerske og jordemoder. Med over 20.000 studerende er det en af landets største af sin slags.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Maria C.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn