Glade undervisere
Underviser Jakob V. der studere Biologi m. tilvalg i idræt

Jakob V.

Biologi m. tilvalg i idræt Aarhus Universitet - AU
Hej
Mit navn er Jakob, jeg er 23 år og har i sommers færdiggjort min bachelor i biologi med tilvalg i idræt og er nu påbegyndt min kandidat i biologi med tilvalg i idræt på Aarhus universitet.

Min uddannelse er rettet mod at blive gymnasielærer, hvorfor undervisning og formidling naturligvis er en stor passion for mig. Jeg har tidligere været ansat som lærervikar i en folkeskole. Yderligere har jeg lidt erfaring indenfor privatundervisning, da jeg har været hjælpeunderviser for en universitetsstuderende på biologi.

På universitetet har jeg taget fagdidaktiske og pædagogiske kurser, som ruster mig til at hjælpe med mere end bare at gennemgå pensum. Med udgangspunkt i al min erfaring og tillærte kompetencer har jeg valgt at blive underviser hos GoTutor. Her har jeg fokus på mine hovedfag biologi og idræt.

Jakob V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Idræt (B) Idræt (C) Kemi (C) Matematik Matematik (C)
Jakob V. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jakob V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn