Glade undervisere
Underviser Silke K. der studere Student fra Øregård Gymnasium

Silke K.

Student fra Øregård Gymnasium -
Hej, jeg hedder Silke. Jeg er 18 år gammel, og er lige blevet student fra Øregård Gymnasium i sommeren 2018. Jeg har valgt at holde sabbatår i det kommende år, og har her valgt at være underviser hos GoTutor, da jeg nyder at lære fra mig.

Jeg har altid holdt meget af skolearbejdet - både arbejdet i timerne og lektierne derhjemme. I skolen har jeg været meget engageret og aldrig gået halvhjertet til en opgave. Derfor blev jeg valgt til, under min gymnasietid, at være senior-mentor for videnskabsklubben, hvor jeg underviste folkeskoleelever i bl.a. primatologi.

I gymnasiet har jeg gået på studieretningen "Science", hvor jeg havde matematik på A-niveau, samt fysik og kemi på B-niveau. Naturfag er min store passion! Men, jeg interesserer mig også meget for sprog. Jeg havde derfor også spansk og engelsk. Med det ene ben i den humanistiske lejr og det andet i den naturfaglige, mener jeg selv, at jeg kan give en fagligt bred undervisning.

Som person er jeg glad og smilende, og med masser af tålmodighed - dette mener jeg selv er med til at gøre mig til en god underviser.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Silke K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Fysik/Kemi Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Silke K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn