Glade undervisere
Underviser Klara J. der studere Pædagogik

Klara J.

Pædagogik Københavns Universitet - KU
Mit navn er Klara, jeg er 24 år gammel og studerer Pædagogik på Københavns Universitet. Jeg er lige startet på 1. semester på min kandidat og har derfor to års studietid tilbage.

Jobbet som privatunderviser motiverer mig, da jeg brænder for kvalitet og nærhed i undervisningen. Derudover synes jeg det er meget givende, at man som underviser på et meget konkret plan kan se, hvordan egen indsats og formidlingsevner hjælper andre. Jeg har tidligere givet lektiehjælp til mine nærmeste herunder min kusine og hendes omgangskreds.

Jeg har i min undervisning fokus på to ting: Høj faglighed og trivsel.
Min høje faglighed er på baggrund af mange års uddannelse samt min stræben efter at være grundig. Min force ligger i de sproglige fag dansk og engelsk.
Mange års skriftlige opgaver har givet mig et velformuleret og præcist sprog . Jeg vil med mine sprogkundskaber kunne videreformidle, hvordan man skriver en god opgave. Yderligere er jeg især analytisk stærk og går struktureret og fokuseret til teksten. Jeg vil på baggrund af dette kunne undervise eleven i at lave skarpe tekstanalyser af både danske og engelske værker. Endvidere er det værd at nævne at jeg i foråret 2018 har været på udveksling i Budapest. Her foregik alt på engelsk, herunder opgaveskrivning, præsentationer og undervisning. Jeg er derfor stærk i det engelske sprog og vil kunne lære denne kunnen fra mig.

Udover høj faglighed lægger jeg stor vægt på trivsel. Jeg tror på at trivsel og læring går hånd i hånd. Jeg vil i min undervisning stræbe efter at skabe et trygt rum, hvor elevens faglige selvtillid styrkes. Jeg er klar over, at det som underviser ikke er nok at vide, men at det handler om at kunne formidle denne viden videre. Alle elever er forskellige. Jeg vil derfor møde eleven på dennes niveau og finde balancen mellem at udfordre og støtte. Som privatunderviser er jeg tålmodig, lyttende og interesseret i at lære eleven at kende. Dermed kan jeg give en opmærksomhed og hjælp, som der måske ikke er plads til eller tid til i klasseundervisningen.

Hvis ovenstående matcher dine forventninger til lektiehjælp ser jeg frem til at høre fra dig!

Klara J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)
Klara J. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Klara J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn