Glade undervisere
Underviser Sandra V. der studere Engelsk

Sandra V.

Engelsk Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Sandra.

Det bedste ved at lære noget er, at man kan lære andre mennesker om det. Det er derfor jeg er underviser hos GoTutor!. At kunne hjælpe andre unge til at opnå følelsen og forståelsen inden for emner hvor de tidligere har følt sig usikker eller uvidende, er det mål jeg går efter. Jeg vil gerne bidrage til en positiv læringsproces, hvor eleven føler, at det er sikkert at stille spørgsmål og det at lave lektier eller lære et nyt fag er en sjov og berigende oplevelse i stedet for noget, som de skal frygte eller overstå.

Jeg har tidligere erfaring med lektiehjælp i form af hjælp til yngre familiemedlemmer og enkelte klassekammerater i tidligere skoleforløb.

Jeg ser frem til at møde dig!

Sandra V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Oldtidskundskab (C)
Sandra V. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sandra V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn