Glade undervisere
Underviser Sara E. der studere Journalistik og historie

Sara E.

Journalistik og historie Roskilde Universitet - RUC
Hej, jeg hedder Sara.


Jeg er en varm, tålmodig og udadvendt kvinde på 24, der har en bachelor i journalistik og historie fra RUC. Drømmen er selvfølgelig journalist - eller historielærer - eller måske blomsterhandler - jeg har ikke helt besluttet mig endnu.


Fagligt har jeg altid stået stærkt, men jeg er klar over, at det langt fra er alle, der har de samme forudsætninger. Derfor brænder jeg for at lære fra mig og hjælpe til. Det indebærer selvfølgelig at tage udgangspunkt i den enkelte elevs personlighed, og ikke klæbe til hvordan jeg eller skolebøgerne synes, det skal forklares og læres; vi er alle sammen forskellige, og det skal der tages hensyn til. Kernen i min undervisning er at finde frem til og forstå elevens behov, for en glad elev er også en god elev.


Når jeg ikke studerer (eller grubler over mit uddannelsesvalg) er jeg meget social med familie og venner, og har jeg et øjeblik for mig selv bruger jeg det på alle former for historiefortælling (film, bøger, serier og podcasts), at spille klaver og synge eller at gå, cykle eller løbe en tur i Københavns sparsomme natur.

Jeg ser frem til at møde dig!

Sara E. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie (A) Historie (B) Mediefag (B) Mediefag (C) Naturvidenskabeligt grundforløb Oldtidskundskab (C) Religion (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sara E.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn