Glade undervisere
Underviser Fama J. der studere Engelsk

Fama J.

Engelsk Københavns Universitet - KU
Mit navn er Fama. Jeg er en 20-årig ung kvinde, der er født og opvokset i København, og studerer engelsk på Københavns Universitet på mit femte semester af min bachelor. Jeg brænder for sprog, særligt engelsk og dansk, og har et rigt kendskab til grammatik og sproganalytiske metoder. Udover dette har jeg meget erfaring med privatundervisning med bland andet min familie, venner og klassekammerater. Det der gør mig til en virkelig god underviser er mine stærke kommunikationsevner, høje ambitiøsniveau og tålmodighed med elever. Altså ville jeg som underviser sørge for at kommunikere min viden indenfor det valgte fag på bedste vis, sørge for at sætte ambitiøse mål for eleven i håb om at motivere dem til at gøre sit bedste, og til sidst sørge at være tålmodige med eleverne og arbejde efter deres tempo så de kan opnå de bedste resultater. Jeg er meget målbevidst og beslutsom. Når jeg har sat mig et mål, giver jeg altid mit allerbedste for at gennemføre det, og dette vil også blive reflekteret i mit arbejde. Jeg ser frem til at møde dig :)

Fama J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)
Fama J. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Fama J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn