Glade undervisere
Underviser Niklas K. der studere Maskin og Produktion

Niklas K.

Maskin og Produktion Aalborg Universitet - AAU
Hej, jeg hedder Niklas! Læring har altid interesseret mig, fordi det åbner op for uendelige muligheder i alle retninger. Det har altid været et personligt mål at lære mest muligt, hvilket gør mig meget interesseret i læring og derigennem undervisning. Ved at lære fra mig deler jeg min viden og lærer mere i processen. Dette har jeg gjort gennem hele min skoletid, som endnu ikke er ovre. Både min søster, mine tidligere klassekammerater i folkeskole og gymnasie, sammen med mine nuværende studiekammerater har nydt godt af hjælp fra min side til forståelse, så de også selv kan løse de opgaver, der stilles. Jeg vil ikke løse andres opgaver, men vil meget gerne hjælpe dem til at forstå opgaverne, så de selv kan løse dem. Jeg ser frem til at møde dig!

Niklas K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Niklas K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn