Glade undervisere
Underviser Villads U. der studere Student fra Ingrid Jespersen

Villads U.

Student fra Ingrid Jespersen -
Hej, jeg hedder Villads. Jeg elsker at hjælpe andre med at lære. Det er virkelig fedt at hjælpe med at vende frustrationer til succesoplevelser, og jeg kan godt lide at dele alt det, jeg synes er spændende med andre. Jeg brænder for at se, at dem man underviser begynder at forstå stoffet, og jeg arbejder altid for at skabe en interesse eller motivation til at lære.

Jeg har tidligere undervist et par venner i forbindelse med eksamenslæsning til eksamen i Kemi C, og jeg har ofte hjulpet min lillesøster eller klassekammerater med lektier eller afleveringer.

Mine største styrker som underviser er blandt andet, at jeg er ambitiøs i forhold til elevens læring. Desuden er jeg fagligt stærk, og jeg er god til at sætte mig ind i nye systemer og lære nye ting. Jeg sætter også en ære i, at være pædagogisk og forklare de samme ting på mange forkskellige måder, hvis det er nødvendigt.

Villads U. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Villads U.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn