Glade undervisere
Underviser Amalie C. der studere Italiensk sprog og kultur

Amalie C.

Italiensk sprog og kultur Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Amalie, jeg er 24 år og læser Italiensk Sprog og Kultur på Københavns Universitet. Jeg drømmer om at blive skolelærer og søger derfor ind på læreruddannelsen, når jeg er færdig med min kandidat i 2019.

Jeg tror på at en god uddannelse med engagerede lærere og den rette hjælp og støtte, virkelig kan gøre en forskel for mange elever og håber derfor at jeg kan være med til at give det ekstra skub, som nogle har brug for.

Jeg ser mig selv som tålmodig, lærenem og fagligt stærk og jeg giver ikke op før en opgave er løst og jeg prøver gerne at finde på nye, kreative måder at anskue tingene på.

Jeg har ikke formelt undervist så meget før jeg kom til GoTutor - kun en smule når familiemedlemmer og venner har haft brug for hjælp - men jeg tror at vi kan komme rigtig langt med en smule tålmodighed!

Amalie C. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Samfundsfag
Amalie C. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Amalie C.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn