Glade undervisere
Underviser Liva S. der studere Studerende ved Roskilde Gymnasium

Liva S.

Studerende ved Roskilde Gymnasium -
Hej, mit navn er Liva. Jeg er en glad og udadvendt pige på 18 år, der studerer matematik, musik og spansk på Roskilde Gymnasium i 3.g.

Jeg går meget op i gymnasiet; både fagligt og socialt. Musik fylder meget i min hverdag og jeg har altid været glad for også at undervise i det. Jeg har haft musikelever, hvilket har lært mig meget om at undervise og holde koncentrationen hos min elev. Jeg synes, det giver meget at undervise andre og mærke hvordan deres engagement stiger parallelt med deres viden. Jeg tror på, at man får lige så meget ud af at lære fra sig, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at undervisningen både bliver interessant, sjov og selvfølgelig på et fagligt højt niveau, der er tilpasset elevens kunnen. At se fremskridt hos andre og vide, at man har været med til denne udvikling, er noget af det mest tilfredsstillende og livsbekræftende, jeg ved - og derfor har jeg valgt at blive underviser hos GoTutor.

Jeg ser frem til at møde dig!

Liva S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Musik Musik (B) Musik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Liva S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn