Glade undervisere
Underviser Thomas R. der studere Engelsk

Thomas R.

Engelsk Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Thomas og er engelsklærer med erfaring fra både STX og HF, så jeg har et indgående kendskab til engelsk på gymnasie-niveau. Mit andet fag er retorik, så jeg har også mulighed for at styrke din formidlingsevne, både mundtligt og skriftligt.

Jeg kan hjælpe dig med dit mundtlige og skriftlige engelsk. Vi skal se på dine styrker, og hvor vi kan gøre en ekstra indsats, om det er det sproglige, grammatikken eller det faglige, du vil have hjælp til. Jeg er hurtigt i stand til at danne mig et billede af dit niveau og har erfaringen og ressourcerne til direkte hjælpe dig og gøre dig bedre og mere sikker både i tale og på skrift. Og vi tager det i lige præcis det tempo, du føler dig tilpas med.

Min motivation er at hjælpe de elever, der har et ekstra behov i engelsk. Jeg ved, hvor svært det kan være at få tiden mellem skole og fritid til at hænge sammen, og med de stigende krav til lektier og afleveringer er det en udfordring at nå hele vejen rundt. Og i og med at man som elev får flere klassekammerater, kan det også være svært for lærerne at nå hele vejen rundt. Derfor kan lektiehjælp være en god ide, hvis man føler, at man falder bagud af den ene eller anden årsag.

Det handler om at give dig en tro på dig selv, at du godt kan, også når det bliver svært. Og vi bygger videre på de værktøjer, du allerede har og opbygger din selvtillid i takt med din engelsk-kundskab, så du føler dig sikker på dine evner, når du skal løse en opgave, f.eks. til eksamen.

Jeg glæder mig til at møde dig og er sikker på, at jeg kan hjælpe med dit engelsk!

Thomas R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)
Thomas R. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Thomas R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn