Glade undervisere
Underviser Emma E. der studere Fødevarer og ernæring

Emma E.

Fødevarer og ernæring Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Emma. Jeg har boet i USA i 10 år og taler derfor flydende engelsk. De kundskaber vil jeg meget gerne dele ud af, og derfor er jeg blevet underviser hos GoTutor.

Tidligere har jeg undervist folkeskoleelever i engelsk og elsker at være med til at udvikle deres sprogfærdigheder. I øjeblikket holder jeg et sabbatår, hvilket betyder at jeg har overskud og tid til intensivt at hjælpe dig og vil dermed også have god tid til at sætte mig ind i dine behov.

Det at være tosproget giver mig indsigt i hvad der kan være svært ved overgangen fra dansk til engelsk. Samtidigt har jeg erfaret fra rejser, hvor vigtigt og hvilke muligheder det giver at være dygtig inden for engelskfaget. Jeg har altid fået 12 i engelsk.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Emma E. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)
Emma E. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Emma E.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn