Glade undervisere
Underviser Ama S. der studere Engelsk

Ama S.

Engelsk Københavns Universitet - KU
Mit navn er Ama, og jeg er 22 år gammel.

Til daglig studerer jeg engelsk på Københavns Universitet. Jeg har valgt netop dette studie, da jeg drømmer om at blive gymnasielærer. Jeg brænder for at hjælpe andre, og motivere dem til blandt andet at gennemføre deres uddannelsesforløb. Alt dette er enorm givende i mine øjne og også derfor jeg har valgt at være en del af holdet bag GoTutor.

Den følelse man får, efter at have hjulpet en ven eller veninde med en opgave er ret så fantastisk. Jeg er en meget smilende person, og har altid en positiv tilgang til tingene, hvilket kan være en fordel, når man skal lære en elev noget nyt.

Mit fokus hos GoTutor er de humanistiske fag, og jeg glæder mig til at hjælpe dig igennem dem :)

Ama S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Oldtidskundskab (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Ama S. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ama S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn