Glade undervisere
Underviser Isabella F. der studere Matematik-Økonomi

Isabella F.

Matematik-Økonomi Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Isabella.

I juli 2018 afsluttede jeg min studentereksamen på Rybners gymnasium i Esbjerg, hvorefter jeg nu flytter til Århus for at læse matematik-økonomi på universitetet.

Hos GoTutor underviser jeg i flere fag, herunder matematik A, samfundsfag A og tysk B både skriftligt og mundtligt samt i historie A. Jeg hjælper også i skriftlige opgaver såsom DHO, SRO og SRP i fagene historie, samfundsfag og matematik, da jeg selv har skrevet i fagene på kryds og tværs. I min SRP skrev jeg eksempelvis i matematik og samfundsfag om valgsystemer og mandatfordeling.

Jeg brænder for at hjælpe andre unge mennesker med at lære samt at klare sig godt både i gymnasiet samt i folkeskolen, hvor jeg både er meget udadvendt og har tidligere erfaring med at hjælpe andre fra min gymnasietid. Jeg har flere gange fungeret som tutor i gymnasiet samt hjulpet til under brobygning. Samtidig med det har jeg ofte gennem min gymnasietid hjulpet mine venner og veninder med deres eksempelvis afleveringer, forståelse af stoffet med videre.

Jeg glæder mig til at møde dig :)

Isabella F. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Isabella F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn