Glade undervisere
Underviser Malene J. der studere Erhvervsøkonomi

Malene J.

Erhvervsøkonomi Aarhus Universitet - AU
Hej mit navn er Malene, jeg er 21 år og bor i Århus.

Til daglig studerer jeg erhvervsøkonomi på 3. semester på Århus Universitet (BSS). Inden jeg startede med det, afsluttede jeg min studentereksamen fra HHX med linjefag i bl.a. tysk, virksomhedsøkonomi og matematik samt dansk og engelsk.

Efterfølgende har jeg arbejdet som lærervikar og pædagogmedhjælper, hvor jeg har mødt en masse fantastiske mennesker og skønne børn - og netop det motiverer mig til at møde dig og hjælpe dig videre. Jeg møder dig lige der, hvor du er og sammen skal vi nok finde den bedste måde for dig at lære på.

Malene J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Psykologi (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C) Virksomhedsøkonomi (A) Virksomhedsøkonomi (B)
Malene J. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Malene J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn