Glade undervisere
Underviser Louise U. der studere Litteraturhistorie

Louise U.

Litteraturhistorie Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Louise, jeg er født i 1999 i København, men er tilflytter til smilets by, Århus. Jeg studerer Litteraturhistorie på 2. semester på Universitetet, hvilket jeg er rigtig vild med, da jeg har en kæmpe kærlighed for bøger, tekster, sprog og kultur.


I den forbindelse, har jeg også altid haft en ekstra passion for de humanistiske gymnasiefag, hvoraf dansk og engelsk især har været mine store interesser. Jeg underviser derfor i disse fag på alle niveauer – men jeg kan også undervise i andre fag som religion (C), oldtidskundskab, idræt (teori), samt hjælpe med større skriftlige opgaver, fx DHO, SRO, SRP eller rapporter, da jeg også har stor interesse for skriftlig formidling.

Jeg er en smilende samt stille og rolig pige, som i min undervisning vægter forholdet mellem lærer og elev utrolig højt. Jeg forsøger altid at skabe et roligt og motiverende miljø, der også stemmer overens med elevens personlige karakter. Derudover er kommunikation også et nøgleord for min undervisning, da det absolut mest essentielle ved undervisningen jo netop handler om, at eleven har en forståelse og lærer det der undervises i. Alle lærer på forskellige måder og jeg er sikker på, at vi sammen finder den ideelle læringsmetode for netop dig!


Jeg har selv i folkeskolen været ret genert og lettere skræmt for at række hånden op i timerne, og fordi at jeg i 9. klasse kom ud af min skal, ønsker jeg også at hjælpe andre, der har det på samme måde. Jeg brænder for at lære fra mig da bekræftelsen ved at undervise andre betyder rigtig meget for mig personligt. Jeg b.la. har tidligere været privat barnepige samt underviser på både Københavns og Aarhus Ungdomsskole, hvor jeg i arbejdsmiljøerne nød/nyder virkelig at være en del af en læringsproces.


Jeg håber at høre fra dig og glæder mig i så fald til at møde dig!

Louise U. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (B) Fransk (C) Idræt (B) Idræt (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C)
Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Louise U.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn