Glade undervisere
Underviser Mathias H. der studere Psykologi

Mathias H.

Psykologi Aalborg Universitet - AAU
Hej, mit navn er Mathias. Til daglig læser jeg psykologi med fokus på pædagogisk psykologi og socialt arbejde, og har altid brændt for undervisning. Jeg har tidligere erfaring med undervisning som assistenttræner for Aalborg Svømmeklub

Det der gør mig til en god underviser er, at jeg altid vil forsøge at møde eleven der, hvor de er, og forsøger at gøre undervisningen interessant og relevant, således at eleven fortsætter med at have motivation for at lære. Det kan være svært at holde motivationen og gejsten ved lige, hvis man føler man rammer en mur i sin læring. Den mur vil jeg gerne være med til at bryde!

Jeg ser frem til at møde dig,

Mathias H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Oldtidskundskab (C) Psykologi (C) Religion (C)
Mathias H. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mathias H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn