Glade undervisere
Underviser Kathe B. der studere HA. Jur.

Kathe B.

HA. Jur. Aalborg Universitet - AAU
Hej, jeg hedder Kathe. Jeg er 23 år, kommer fra Thy, men er flyttet til Aalborg for at studere. Jeg læser HA. Jur. på 5. semester på Aalborg Universitet.

Jeg har altid klaret mig godt i skolen, og med det forspring dette har givet mig, har jeg altid ønsket at hjælpe dem som havde brug for mere tid til at lære. Jeg har fået en forståelse for, at nogle lære bedst på en anden måde, end den som vises på tavlen. Men som underviser hos GoTutor har jeg mulighed for at undervise på lige den måde, der passer til min elev. Det glæder jeg mig ved!

Privat er jeg utrolig glad for at rejse! Jeg har været ude og rejse i 3 måneder som backpacker, hvilket har modnet og lært mig at tage åbent imod forskellige typer af mennesker.

Kathe B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (B) Dansk Engelsk Erhvervsret (C) Finansiering (C) International økonomi (A) International økonomi (B) Markedskommunikation (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Virksomhedsøkonomi (A) Virksomhedsøkonomi (B)
Kathe B. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Kathe B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn