Glade undervisere
Underviser Emilie N. der studere Aalborg Katedralskole

Emilie N.

Aalborg Katedralskole Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Emilie, jeg er 20 år gammel og studerer psykologi ved Aarhus Universitet.

Jeg er underviser hos GoTutor, fordi jeg altid har været sprogligt anlagt og haft en stor interesse for de samfundsfaglige fag. Desuden holder jeg af at hjælpe andre med at udvikle og styrke deres faglige kompetencer, og jeg er af den overbevisning at man bør videregive ens egen erfaringer, hvis den er relevant og brugbar for andre mennesker. Endvidere har jeg været udvekslingsstudent i USA i et år, og derfor er engelsk i allerhøjeste grad én af mine spidskompetencer.

Jeg har altid været fokuseret og engageret i mit skolearbejde, men ved dog selv hvor frustrerende og irriterende det kan være, hvis man ikke lige har forstået det pågældende undervisningsmateriale i første eller anden omgang, det er blevet gennemgået.
Jeg er derfor også bevidst om at det er meget individuelt, hvordan man lærer bedst, og kan udfra personlig erfaring udlede at forholdet mellem elev og underviser er super vigtigt - ja, næsten helt essentielt for et godt resultat af undervisningen, da jeg selv stortrives i de fag, hvor læreren har brændt for at undervise og været i øjenhøjde, både fagligt såvel som socialt, med sine elever.

Jeg glæder mig til et fremtidigt samarbejde.

Emilie N. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Biologi (C) Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (C) Historie (A) Historie (B) Matematik (C) Musik (A) Musik (B) Musik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb Psykologi (C) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Emilie N.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn