Glade undervisere
Underviser Thea Ø. der studere Kommunikation

Thea Ø.

Kommunikation Aarhus Universitet - AU
Jeg er en 22-årig pige, der til daglig har orlov fra Kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Derfor arbejder jeg nu i stedet som studiesekretær for en blind fyr, der går på HF her i Odense.

Jeg er underviser her hos GoTutor, fordi jeg gerne vil være med til at hjælpe børn og unge med at klare sig bedre i skolen. Jeg har flere års erfaring som lektiehjælper, både for venner og familie, men også som et studiejob.
At være lektiehjælpere er et utroligt givende job - det er en fantastisk følelse, når tyskgloserne, matematikformlerne eller den engelske grammatik pludselig giver mening for eleven - så giver det mening for mig.

Jeg har gode kommunikative egenskaber, og jeg er dygtig til at omsætte svært til let, omforklare og gentage. Jeg har stor forståelse for, at elever er meget forskellige - og dermed også lærer forskelligt.

Jeg lover, at undervisningstimer med mig vil være både lærerige og sjove; de to ting går nemlig hånd i hånd, synes jeg.

Thea Ø. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Billedkunst Billedkunst (C) Biologi Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Kemi (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Religion (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)
Thea Ø. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Thea Ø.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn