Glade undervisere
Underviser Anna M. der studere Student fra Nærum Gymnasium

Anna M.

Student fra Nærum Gymnasium -
Hej! Jeg hedder Mai og jeg studerer Forsikringsmatematik på KU.

Det sidste år af min gymnasietid, arbejdede jeg i lektiecafeen på Nærum Gymnasium. Det var et job, som jeg har fundet sjovt og givende, for der er ikke noget bedre end at hjælpe andre til at få aha-oplevelser. Jeg blev udvalgt til jobbet af min matematiklærer, som en ud af otte på min årgang, baseret på mine evner i matematik og mine evner for at lære fra mig. Det er disse kompetencer jeg meget gerne vil give videre til andre.

Jeg brænder for de naturvidenskabelige fag og specielt matematik. I gymnasiet havde jeg matematik og kemi på A-niveau og fysik på B-niveau. Jeg vil rigtig gerne give min glæde ved disse fag videre og hjælpe andre til forstå dem, også hvis de aldrig bliver ynglingsfag. Derfor er jeg i min fritid frivillig i UNF Lyngby (Ungdommens Naturvidenskabelige Forening), og derfor er jeg også rigtig glad for muligheden for at lære fra mig som GoTutor giver mig.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Anna M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (C) Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Anna M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn