Glade undervisere
Underviser Amalie V. der studere Farmaci

Amalie V.

Farmaci Københavns Universitet - KU
Jeg hedder Amalie, jeg er 22 år, og studerer Farmaci på Københavns Universitet, hvor jeg i øjeblikket er i gang med en bachelor i Farmaci. Jeg har altid gået op i at gøre det godt i skolen, og der fandtes ikke noget værre end at have et fag man ikke følte at man havde helt styr på. Den følelse vil jeg gerne hjælpe andre med, og jeg er derfor blevet underviser hos GoTutor.

Jeg havde et sabbatår efter gymnasiet, hvor jeg arbejdede som vikar på en folkeskole. Jeg nød virkelig at komme ud til klasserne og hjælpe dem med hvad end de nu sad med. Jeg fik sågar også tildelt 2 7. klasser fast i matematik og en 3. klasse i dansk. Dette har virkelig hjulpet mig til at se, hvordan børn og unge lærer bedst, og hvor mange forskellige måder der er at lære nye ting på. Ved at have disse 3 klasser lærte jeg også selv at strukturere en fyldestgørende undervisning, og lægge den rette plan for, hvordan alle emnerne ville kommes igennem.

Jeg ønsker som lektiehjælper, at hjælpe andre med at få bedre styr på det de er usikre på, og derefter træne dette så et hadefag kan vendes til et fag man ikke længere frygter, men forhåbentlig et fag man glædes ved.

Amalie V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Amalie V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn