Glade undervisere
Underviser Trine F. der studere Engelsk

Trine F.

Engelsk Aalborg Universitet - AAU
Mit navn er Trine, jeg er fra 1996, og til dagligt læser jeg engelsk almen på Aalborg universitet, da jeg drømmer om at blive gymnasielærer.

I mit sabbatår efter gymnasiet arbejdede jeg som lærervikar i en folkeskole, og det var her, jeg opdagede glæden ved at undervise. For mig er der ikke meget der er bedre, end når en elev får en succesoplevelse og opnår en tro på egne evner - det er det, der motiverer mig! Den personlige relation til eleverne føler jeg også er meget vigtig, så vi sammen kan finde ud af, hvordan netop de lærer bedst.

Jeg er en smilende og positiv person, med masser af gåpåmod. Som underviser er jeg meget tålmodig, og jeg vil gøre mit bedste for at finde den rigtige måde at formidle stoffet på, så det giver mening for dig.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Trine F. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Trine F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn