Glade undervisere
Underviser Knut I. der studere Kemi og teknologi

Knut I.

Kemi og teknologi Danmarks Tekniske Universitet - DTU
Hej, jeg hedder Knut og jeg studerer til dagligt Kemi og teknologi på DTU.

Jeg bruger en stor del af min tid på at hjælpe med at sprede interessen for naturvidenskaben gennem UNF, bl.a. gennem arrangementer som studieture og foredrag. Jeg elsker at fordybe mig i naturvidenskaben og jeg synes derfor rigtigt godt om at hjælpe andre til en bedre forståelse af verden.

Jeg har derfor tit hjulpet mine yngre venner og mindre søskende med de naturvidenskabelige fag, herunder også matematik.

Det jeg især synes har været underholdende ved at undervise, er når man skal forklare teorien på det niveau der passer til eleven, samt kunne perspektivere det over til virkeligheden og vise at den viden de får indlært, faktisk også bruges i virkeligheden og dermed øge motivationen.

Jeg mener det vigtigste for undervisning er, at man får anvendt den viden man bliver undervist i.

Jeg synes det er mega fedt, når man kan se at dem man har hjulpet, klarer sig godt. Det er altid en god følelse. På mit gymnasium har jeg været tutor for to klasser, hvor at jeg med min første tutorklasse har lavet et oplæg til dem, sammen med min teknologieksamensgruppe, for at fortælle dem hvordan man skal gå til eksamen i teknologi, da jeg så at de skulle op i selv samme fag. Da klassen så klarede sig godt bagefter blev jeg stolt og er sikker på at jeg ville få samme følelse efter hvert forløb.

I min fritid bruger jeg også tid på andet end på naturvidenskaben, bl.a. på musik, fægtning, politik og gode samtaler med mine venner om alt fra historie til Star Wars.

I gymnasiet brugte jeg også en del tid på at deltage i naturvidenskabelige konkurrencer og projekter, der gjorde at jeg kunne fordybe mig i min interesse uden for skoletid, bl.a. om aftenen og i diverse ferier.

Noget jeg dog har kæmpet med i min skoletid har været stavning, da jeg er ordblind. Dog har jeg lært hvordan man kan leve med dette.

Jeg glæder mig derfor meget til at kunne hjælpe dig med at nå dit mål.

Knut I. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Filosofi (C) Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb Samfundsfag Samfundsfag (C) Teknikfag (A) Teknikfag (B) Teknikfag (C) Teknologi (B) Teknologi (C)
Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Det var selveste H. C. Ørsted, manden, der opdagede elektromagnetisme, der i 1829 grundlagde Den Polytekniske Læreanstalt. I dag er det kendt som Danmarks Tekniske Universitet, eller DTU, og ligger i Kgs. Lyngby. Her uddannes civil- og diplomingeniører, og DTU er bredt anerkendt som en af verdens bedste ingeniøruddannelser.

Læs mere om Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Knut I.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn