Glade undervisere
Underviser Ann-Kathrine H. der studere Litteraturhistorie

Ann-Kathrine H.

Litteraturhistorie Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Ann-Kathrine. Jeg er 23 år, og har nyligt afsluttet min BA i Litteraturhistorie fra Aarhus universitet med HUM-fag i Kreativ Skrivning samt tilvalg i Lingvistik. Derudover har jeg taget et semester på University College Cork i Irland, hvor jeg har haft fag i Celtic Civilisation, Folklore og Irsk kultur. Jeg påbegynder kandidaten i Litteraturhistorie i september 2018.

På Litteraturhistorie har jeg formået at bruge de værktøjer jeg lærte i dansk og engelsk fra gymnasiet, og videreudviklet mine evner vha. disse værktøjer, hvorfor jeg har god forståelse for tekstanalyse og, selvfølgelig, litteraturhistorie og historie generelt, hvilket er essentielt for danskundervisningen i gymnasiet. I Irland har jeg forbedret mit engelsk, så jeg nu taler det flydende.

De kompetencer jeg har tilegnet mig fra litteraturhistorie, er i høj grad dybere forståelse for motiver og temaer, der ikke kun gør sig gældende i litteraturen, men i det at være menneske, og min kunnen udi analyse og fortolkning har lært mig at undersøge tekster og problematikker der træder ud over litteraturens grænser generelt. Mit semester på lingvistik, om end begrænset, har givet mig bedre forståelse for grammatik og sprog – viden der vil understøtte undervisning heri.

Jeg underviser i dansk og engelsk – folkeskole- og gymnasieniveau. Mine kompetencer inden for læsning og skrivning gør mig ligeledes behjælpelig indenfor Ordblindeundervisning samt generelt besvær indenfor dette.

Jeg har før arbejdet som guitarunderviser, da jeg gik i gymnasiet. Da baserede jeg min undervisningsstil ud fra, hvordan mine egne undervisere havde gjort det, hvilket lærte mig en god del om, hvordan man lærer fra sig.

Jeg er energisk og engageret i det jeg sætter mig for, og jeg insisterer på at udføre enhver opgave så godt som overhovedet muligt. Derudover er jeg en glad og venlig person. I min fritid spiller jeg klassisk klaver, klatrer og går til bueskydning. Som det er tydeligt ud fra mit valg af studie, holder jeg meget af litteratur, og har altid haft glæde af at lære nye ting, hvorfor jeg har valgt at blive underviser hos GoTutor. Forhåbentlig kan jeg videreføre min glæde ved læring og nysgerrighed til de elever jeg møder på min vej.

Ann-Kathrine H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)
Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ann-Kathrine H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn