Glade undervisere
Underviser Ann-Kathrine H. der studere Litteraturhistorie

Ann-Kathrine H.

Litteraturhistorie Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Ann-Kathrine. Jeg er 24, og studerer kandidaten i litteraturhistorie. Udover litteraturhistorie har jeg haft fag i bl.a. kreativ skrivning samt lingvistik. Jeg har været på udlandsophold i Cork, Irland, hvorfor jeg ny taler engelsk flydende.

På litteraturhistorie fokuserer man meget på formidling, hvilket jeg mener er en klar fordel, når man skal undervise. Jeg arbejder indenfor feltet Børnelitteratur og immateriel kulturarv.

Jeg underviser i dansk og engelsk – folkeskole- og gymnasieniveau. Mine kompetencer inden for læsning og skrivning gør mig ligeledes behjælpelig indenfor Ordblindeundervisning samt generelt besvær indenfor dette.

Jeg er energisk og engageret i det jeg sætter mig for, og jeg insisterer på at udføre enhver opgave så godt som overhovedet muligt. Derudover er jeg en glad og venlig person. Som det er tydeligt ud fra mit valg af studie, holder jeg meget af litteratur, og har altid haft glæde af at lære nye ting, hvorfor jeg har valgt at blive underviser hos GoTutor. Forhåbentlig kan jeg videreføre min glæde ved læring og nysgerrighed til de elever jeg møder på min vej.

Ann-Kathrine H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Kulturforståelse (B) Kulturforståelse (C)
Ann-Kathrine H. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ann-Kathrine H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn