Glade undervisere
Underviser Usama K. der studere Engelsk

Usama K.

Engelsk Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Usama.
Jeg studerer en bachelor i engelsk på Københavns Universitet. Under mine tre års ophold på Nørre Gymnasium tilbød jeg frivillig / gratis akademisk hjælp i engelsk hver fredag ud over mit deltidsjob og skolerutine. Sammen med engelsk tilbød jeg også min hjælp i andre humanitære emner som religion; Til gengæld modtog jeg hjælp fra mine jævnaldrende i matematik. Dette gensidige forhold tillod et seriøst og produktivt arbejdsmiljø baseret på gensidig respekt.

Jeg har fået inspiration fra undervisningsmetoder hos de bedste lærere jeg har haft, i løbet af mit liv som elev. Jeg har siden anvendt disse metoder efter bedste formåen til vejledning. Den største udfordring, jeg har oplevet under vejledning er at skelne mellem, og henvende sig til elevernes forskellige niveauer. Dette skyldes, at hver enkelt elev reagerer forskelligt på forskellige typer tilgange, metoder og måder at formulere på.

Min styrke er uden tvivl min evne til at tilpasse mig til enhver situation, individuel eller gruppe og finde forskellige måder at skrive, formulere og kommunikere på. Jeg er særligt god til at finde kreative måder at løse problemer på. Desuden giver min evne til at forstå forskellige perspektiver og tankegang mig til at dykke dybere ind i en ide og et fænomen og forstå det fra flere vinkler og være i stand til at formidle den viden jeg selv modtager til andre mennesker.

Usama K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)
Usama K. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Usama K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn