Glade undervisere
Underviser Dennis R. der studere Student fra Sct. Knuds Gymnasium

Dennis R.

Student fra Sct. Knuds Gymnasium -
Hej, mit navn er Dennis. Jeg er 19 år gammel og bor i Odense og går i skrivende stund i 3.g på Sct. Knuds Gymnasium. Jeg er meget motiveret til arbejdet som lektiehjælper, fordi min drøm er at blive underviser. Derfor ville et arbejde som lektiehjælper være en uvurderlig og vigtig del af min udvikling. Udover mit høje faglige niveau, interesserer jeg mig for børn, er som person udadvendt, åben for nye udfordringer og investerer mig selv i alt, hvad jeg gør.

På Sct Knuds Gymnasium har jeg den samfundsvidenskabelige studieretning, hvilket betyder, at jeg afslutter samfundsfag, engelsk, historie og dansk på A-niveau til sommer. Jeg har i gymnasiet afsluttet størstedelen af de fag, som i efterspørger med gode karakterer.

Jeg blev i 1.g rekrutteret til Akademiet for Talentfulde Unge - et akademisk talentudviklingsprogram, der blev igangsat af undervisningsministeriet. Som elev på ATU har jeg udvidet min horisont og er blevet udfordret fagligt. Jeg har her været en del af et fagligt fællesskab, hvor jeg har fordybet mig sammen med andre medlemmer af akademiet til foredrag på videregående akademiske uddannelser og virksomhedsbesøg.

Udover et højt fagligt niveau, interesserer jeg mig for børn, herunder navnlig læringsdimensionen. Da jeg spillede fodbold i Hedensted IF, var jeg assistenttræner for et U10-hold. Det gav mig en forståelse for børn, som jeg normalt ikke ville have haft udviklet. At være omkring børn som assistenttræner lærte mig, hvordan man lærer og hjælper børn med at indgå i et fællesskab og være kammeratlige over for hinanden.

Dennis R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Dennis R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn