Glade undervisere
Underviser Erik R. der studere Lærer

Erik R.

Lærer University College - Lillebælt - UCL
Hej! Jeg hedder Erik. Jeg er en 28-årig mand, der brænder for at undervise i de naturvidenskabelige fag og engelsk. Jeg er under uddannelse til lærer på Den Frie Lærerskole. Før jeg læste til lærer har jeg læst til kemiingeniør i ca. 2 år på DTU, før det gik op for mig, at selvom jeg brænder for fagene skal jeg ikke være ingeniør men hellere undervise i dem.

Jeg har før undervist og hjulpet venner i de naturvidenskabelige fag op til A-niveau i gymnasiet.

Alt i alt anser jeg mig selv for at være en udadvendt, faglig stærk, motiverende underviser, der elsker at se andre lære.

Jeg ser frem til at møde dig!

Erik R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)
Erik R. studerer på University College - Lillebælt - UCL

University College Lillebælt, også kendt som UCL, har campusser i Odense, Svendborg, Vejle og Jelling. Herfra uddanner de blandt andet bioanalytikere, datamatikere, lærere, pædagoger og meget mere.

Læs mere om University College - Lillebælt - UCL

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Erik R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn