Glade undervisere
Underviser Anton L. der studere Teologi

Anton L.

Teologi Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Anton. Jeg er 21 år gammel, er bosat i Risskov og studerer teologi på Aarhus Universitet.

Jeg dimitterede fra gymnasiet for næsten to år siden med en flot eksamen. Mine akademiske spidskompetencer er dansk, engelsk, historie, samfundsfag, oldtidskundskab, filosofi og religion. Jeg har tidligere boet og studeret i England og har desuden studeret filosofi i et år på universitetet.

Jeg er en engageret og begavet ung mand, med stor iver for det intellektuelle og akademiske. Jeg har tidligere, under mit ophold i England, fungeret som "peer mentor", hvor jeg fungerede som hjælpelærer, og har derudover god erfaring med at hjælpe venner og familie med eksamenslæsning, opgaver og faglige problemer. Det ville være mig en fryd at hjælpe et ungt menneske, og samtidig få lov til at arbejde med de fag, jeg elsker. Derfor har jeg valgt at blive underviser hos GoTutor.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Anton L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Religion (B) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Anton L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn