Glade undervisere
Underviser Matilde M. der studere Erhvervsøkonomi

Matilde M.

Erhvervsøkonomi Aarhus Universitet - AU
Jeg hedder Matilde og er 22 år gammel. Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med 2. semester på bacheloruddannelsen i Erhvervsøkonomi, HA på Aarhus Universitet (Aarhus BSS).

Jeg har efter 9. klasse boet i Argentina i et år som udviklingsstudent, hvor jeg lærte flydende spansk. Efter gymnasiet holdt jeg to sabbatår, hvor jeg, udover at rejse, arbejdede på en aftenskole som engelskunderviser i Lissabon, Portugal samt på flere folkeskoler i Aalborg som lærervikar med flere faste stillinger. Jeg har en del erfaring indenfor undervisning og jeg nyder at give min viden videre til børn og unge.

Jeg synes det er enormt givende at få lov til at undervise andre i det man er god til, og jeg har savnet at undervise lige siden jeg startede på studiet sidste sommer, så derfor er jeg glad for at kunne få lov til at undervise igennem GoKarakter. Jeg møder derfor også altid glad og smilende op til undervisningen :)

Matilde M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)
Matilde M. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Matilde M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn