Glade undervisere
Underviser Peter S. der studere Tysk

Peter S.

Tysk Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Peter, jeg er 20 år gammel, og jeg studerer til daglig tysk sprog, litteratur og kultur på Aarhus Universitet.

mit primære interessefelt og store passion er tysk sprog og grammatik, som altid har interesseret mig utrolig meget. Jeg er kendt for at have øje for detaljen - netop derfor er tysk min spidskompetence - Ordnung muss sein!

Jeg brænder for at undervise og hjælpe andre til bedre resultater, fordi det fagligt åbner en verden af muligheder og er med til at styrke kompetencer og give succesoplevelser.

Din succes er min succes!

Succesoplevelser er kernen af en god undervisning, og derfor vil jeg gerne være med til at hjælpe dig til succes såvel skriftligt som mundtligt.

Jeg finder stor glæde i at hjælpe folk fra usikker grund til fast grund gennem læringsprocesser og har gennem min skoletid hjulpet både klassekammerater og jævnaldrende med opgaver og lektier, samt praktiseret lektiehjælp i tysk på selvstændig basis i ca. 1 år.

Det jeg synes er spændende er at kunne hjælpe folk med at tilegne sig kompetencer inden for felter, som de kan have svært ved at betræde på egen hånd, og derfor kan jeg som tyskkyndig hjælpe dig med at forstå de facetter af det tyske sprog såvel som den tyske grammatik, som du har svært ved at forstå.

Jeg glæder mig til at møde dig :-)

Peter S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)
Peter S. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Peter S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn