Glade undervisere
Underviser Lenny I. der studere Jura

Lenny I.

Jura Syddansk Universitet - SDU
Mit navn er Lenny, jeg er 21 år gammel, og jeg studerer jura på 4. semester i Odense. Det der motiverer mig for at undervise, er min passion og glæde for at lære fra mig og se det bære frugt. Jeg har altid hjulpet mine kammerater og familie med at få en forståelse for skolen generelt, hvilket for mig har været noget af det bedste ved at gå i skole.

Som person/underviser er jeg venlig og særdeles tålmodig overfor enhver, som har brug for en tryg ramme til at fordybe sig og lære i. Derudover er det, der gør mig til en god underviser, at jeg fagligt er meget bred særligt indenfor de sproglige- og samfundsvidenskabelige fag herunder engelsk, dansk, fransk og historie.

Jeg er en stærk tilhænger af, at en struktureret skrivestil er nøglen til at klare sig godt i enhver uddannelsesmæssig sammenhæng, hvorfor jeg i høj grad vil lægge denne tankegang til grund i min undervisning. Som en afsluttende bemærkning vil jeg gerne understrege, at jeg personligt ikke vil helme før, jeg føler mig sikker på, at du er godt klædt på til eksamen!

Lenny I. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (A) Fransk (B) Fransk (C) Historie Historie (A) Historie (B)
Lenny I. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Lenny I.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn