Glade undervisere
Underviser Emma A. der studere Politik og Administration

Emma A.

Politik og Administration Aalborg Universitet - AAU
Hej! Mit navn er Emma, og jeg er 21 år gammel. Til daglig studerer jeg på bacheloruddannelsen i Politik og Administration på Aalborg Universitet.

Jeg har altid været meget glad for at lære fra mig, og nydt at motivere og se den udvikling, der sker, når 10-øren falder, så at sige. Jeg forstår vigtigheden af at have tålmodighed, når man skal lære fra sig, og elsker den udfordring, der ligger i at forsøge at gøre svært forståeligt stof spændende, og interessant at arbejde med. Som mit valg af studie også afspejler, har jeg altid været særligt glad for samfundsfag. Desuden er dansk, historie, psykologi, og engelsk nogle af de fag, jeg er stærk i, og vil kunne være behjælpelig med. I min egen gymnasietid holdt jeg meget af at arbejde problem- og projektorienteret. Derfor vil jeg med glæde bidrage med de ting, jeg har tillært mig i forbindelse med større skriftlige opgaver som SRO og SRP, såfremt der skulle være behov for det :-)

Emma A. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Emma A. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Emma A.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn