GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Anne-Mette H. der studere Statskundskab

Anne-Mette H.

Statskundskab Københavns Universitet - KU
Mit navn er Anne-Mette - Jeg er en 20-årig kvinde på 2. semester af min bachelor i Statskundskab.

Uddannelse og skole er noget af det jeg gennem min tid har beskæftiget mig meget med, både på den ene side som elev, der nysgerrig efter altid at lære nye ting. Men i så høj grad også på den anden side, hvor jeg både som lærervikar og pædagogvikar ved hvordan det er at undervise og hjælpe børn godt på vej i undervisningen. Ansvarsbevidsthed, det at kunne lytte til andre mennesker og det at kunne skabe alternative måder at undervise på er noget af det der skaber en god underviser - og egenskaber jeg i høj grad tilstræber, og mener jeg besidder. Uddannelse skal være sjovt og spændende! Det er sådan man lærer bedst.

Jeg arbejder hos GoTutor fordi jeg holder meget af formidling, og vil elske at gøre en forskel for børn og unge, så de kan få mange gode år i uddannelsesverdenen.

Anne-Mette H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (A) Afsætning (B) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Erhvervsret (C) Innovation (C) International økonomi (A) International økonomi (B) Kulturforståelse (C) Matematik Samfundsfag Samfundsfag (C) Virksomhedsøkonomi (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Anne-Mette H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn