Glade undervisere
Underviser Maya H. der studere Arkitektur og design

Maya H.

Arkitektur og design Aalborg Universitet - AAU
Hej mit navn er Maya, jeg er 20 år gammel og studerer Arkitektur og Design på Aalborg Universitet. Jeg har altid godt kunne lide at undervise, hvilket jeg også har haft rig mulighed for, da jeg er den ældste af en søskendeflok på 5, hvor de ældste nu går i gymnasiet. Herved har jeg gennem mange timers lektiehjælp opbygget en hel del tålmodighed og tolerance, da ingen lærer ens. Personligt synes jeg det er utroligt givende, at kunne hjælpe andre med at nå deres personlige mål. Derfor er jeg blevet underviser hos GoTutor, hvor jeg beskæftiger mig med en række både naturvidenskabelig og humanistiske fag. Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Maya H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (B) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Oldtidskundskab (C) Psykologi (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Maya H. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Maya H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn