Glade undervisere
Underviser Monica D. der studere Student fra Nærum Gymnasium

Monica D.

Student fra Nærum Gymnasium -
Mit navn er Monica, jeg er 19 år gammel og blev i sommers student fra Nærum Gymnasium. Her havde jeg matematik, bioteknologi og kemi på A-niveau, og det er netop især disse naturvidenskabelige fag, som jeg finder mest spændende og kan være behjælpelig med. Derudover er jeg glad for sprogfag som dansk og tysk og har gode færdigheder inden for skriftlig fremstilling. Som underviser glæder det mig, at jeg kan videregive min viden og på den måde hjælpe andre med at få faglige succesoplevelser med deres skolegang. Jeg har tidligere undervist privat i klaver samt været lektiehjælper for en folkeskoleelev, og det mest motiverende var at se udviklingen hos eleven samt at se den glæde og selvtillid, eleven fik ved at opnå sine mål med undervisningen. Det, der gør mig til en god underviser, er, at jeg er lyttende, forstående og rummelig. Jeg går op i at skabe et trygt læringsmiljø og få eleven til føle sig anerkendt. Som underviser lægger jeg også vægt på at skabe variation i undervisning, så læringen bliver sjov og spændende. Jeg er en person, der udstråler optimisme og har en positiv tilgang til arbejdet, og som underviser vil jeg derfor sørge for, at eleven forbliver motiveret og engageret for at lære.

Monica D. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (B) Dansk (C) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Monica D.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn