Glade undervisere
Underviser Gustav F. der studere Civilingeniør

Gustav F.

Civilingeniør Syddansk Universitet - SDU
Mit navn er Gustav. Jeg er 20 år gammel, og læser i skrivende stund til Civilingeniør i Oplevelses- og Læringsteknologi. Jeg har gennem hele min opvækst brugt sproget tysk. Jeg er vokset op, har gået i folkeskole og taget min gymnasiale eksamen i Østrig. Derudover har jeg i 2015 deltaget og vundet VWFI's Sag's Multi-talekonkurrence for tosprogede børn i Østrig, og jeg har gennem flere år af mine skolegang givet lektiehjælp i både tysk og engelsk. Jeg er meget kommunikativ, udadvendt, og altid i godt humør - og jeg glæder mig til at dele mine tysk og engelsk kundskaber med dig!

Gustav F. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)
Gustav F. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Gustav F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn