GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Miguel B. der studere Medicin

Miguel B.

Medicin Københavns Universitet - KU
Mit navn er Miguel, jeg er 27 år gammel og er underviser hos GoTutor for at hjælpe børn og unge med at nå deres studiemål!

Min motivation bunder i min lyst til altid at lære fra mig. I min HF tid klarede jeg mig godt nok til at komme ind på medicinstudiet i 2013, hvor jeg indså at jeg ikke længere kunne komme halvhjertet frem til succes. Jeg har siden undret mig over, hvordan mit liv ville være anderledes, hvis jeg havde fået den erfaring noget tidligere.

Dem, der går på ungdomsuddannelserne kan føle et stort pres, både udefra såvel som i dem selv, for at opnå gode karakterer. Nogle har en specifik drømmeuddannelse de går efter, mens andre endnu ikke helt ved hvor de vil hen i livet, men forstår vigtigheden i at holde mulighederne åbne.

Jeg respekterer valget om at ville sig selv det bedste for fremtiden. Derfor tror jeg, at det vil give mig enormt meget, på et personligt plan, at hjælpe andre med at finde deres faglige- såvel som personlige styrker.

Jeg har +3 års erfaring i mit arbejde som sygeplejevikar på alle hovedstadens hospitaler. Det er et sociopædagogisk arbejde i den forstand, at man skal kunne kommunikere konstruktivt med øje for andres bedste, med en bred vifte af patienter, deres nærmeste, og sundhedspersonalet. Det har udviklet min empatiske sans og evne til at arbejde sammen med andre, med henblik på at forbedre deres situation.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Miguel B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Matematik Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Miguel B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn