Glade undervisere
Underviser Frederik C. der studere Cand. Merc. Marketing

Frederik C.

Cand. Merc. Marketing Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Frederik, jeg er 23 år og bor til dagligt i Aarhus C, hvor jeg studerer Cand. Merc. Marketing på mit 2. semester på Aarhus Universitet.

Jeg har valgt at blive underviser primært, fordi jeg ønsker at hjælpe andre med at fordybe sig i deres studier og klarer sig bedst muligt. For mig er det utrolig motiverende at se mine elever udvikle sig og se dem forbedre sig fra gang til gang. Jeg har undervisningserfaring fra Aarhus Universitet, hvor jeg har undervist 52 tredjesemestersstuderende på Erhvervsøkonomi HA. Almen. i faget kvalitativ metode. Jeg er yderligere Faglig mentor igennem Aarhus Universitet for en studerende, hvor jeg hjælper pågældende med at tilpasse sig studielivet på en videregående uddannelse fx. med hjælp til eksamen og sociale arragementer.

Jeg underviser med udgangspunkt i hver enkelte elevs styrker og udfordringer. Jeg ved at det er forskelligt for hver enkelt elev, hvad der virker for dem og jeg gør derfor mit bedste for at møde eleven i øjenhøjde. Jeg tror på at den bedste måde at skabe resultater for eleven, er ved at hjælpe dem med at se deres egne styrker, samtidig med at vi i fællesskab får løst de udfordringer som eleven måtte have.

Frederik C. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (B) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Erhvervsret (C) International økonomi (B) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Frederik C.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn