Glade undervisere
Underviser Jakob D. der studere Jura

Jakob D.

Jura Aalborg Universitet - AAU
Hej! Jeg hedder Jakob og jeg vil gerne undervise dig. Jeg er fra 1996 - født og opvokset i Aalborgområdet. Jeg studerer til dagligt Jura på Aalborg Universitet. Jeg holder meget af at undervise, og det er noget jeg altid har gået op i. Jeg har arbejdet som lærevikar på en række skoler, pædagogmedhjælper og handikaphjælper med børn med specielle behov. Jeg er tålmodig, og god til at danne mig et overblik over hvilke problemer vi skal takle først. Jeg tror på, at jeg kan give dig værktøjerne til at blive rigtig dygtig - ligegyldigt hvor faglig du er nu. Hvis du gerne vil have en, som ikke forventer noget af dig, så vil jeg dog anbefale at du vælger en anden! Jeg kan give dig værktøjerne, men jeg forventer også at du gør brug af dem og gør en indsats. Jeg glæder mig meget til at møde dig!

Jakob D. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (C)
Jakob D. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jakob D.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn