Glade undervisere
Underviser Celina K. der studere Humanistisk bachelor

Celina K.

Humanistisk bachelor Roskilde Universitet - RUC
Jeg hedder Celina, og jeg er 22 år. Til daglig studerer jeg Psykologi, Pædagogik og Uddannelsesstudier på 6. semester på Roskilde Universitet.

Mit studie handler om de processer, der foregår i og mellem mennesker. Processer gennem hvilke vi skaber vores forståelse af os selv og vores forståelse af andre. Det handler om, hvordan vi forandrer og udvikler os, og hvorfor forandring sker. Det er således en lang række spørgsmål knyttet til menneskets udvikling, bestræbelsen på at begribe personligheden eller forsøget på at forstå mennesket som et socialt væsen. Min uddannelse har særligt fokus på udviklingspsykologi, personlighedspsykologi og socialpsykologi.

Jeg er underviser hos GoTutor, fordi jeg brænder for at hjælpe andre mennesker. Jeg elsker at undervise og lære fra mig, og følge med i den udvikling eleverne gennemgår. Jeg håber på, at kunne hjælpe eleven med at genfinde motivationen og glæden ved det, der tidligere måske har været svært og skabt frustration.

Jeg har tidligere arbejdet på en skole og på den måde tilegnet mig erfaring med undervisning samt forskellige pædagogiske metoder. Dette har blandt andet givet mig en større forståelse for, at alle læringsprocesser er forskellige. Jeg har en positiv og anerkendende tilgang til undervisning og jeg håber på, at kunne skabe succesoplevelser for eleven.

Celina K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Psykologi (B) Psykologi (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Celina K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn