Glade undervisere
Underviser Caroline W. der studere Nordisk sprog og litteratur samt billedkunst

Caroline W.

Nordisk sprog og litteratur samt billedkunst Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Caroline, og jeg er 22 år gammel.

Til daglig studerer jeg Nordisk sprog og litteratur (Dansk) med tilvalg i Billedkunst og visuel kultur på Aarhus Universitet. Til sommer er jeg færdig med min bacheloruddannelse og påbegynder derefter en kandidat.

Jeg kan derfor tilbyde et højt fagligt niveau i både dansk og billedkunst. Jeg studerer dansk og billedkunst, fordi jeg ønsker at blive gymnasielærer og desuden har en stor interesse for litteratur- og kunsthistorie samt sprog og kommunikation. Udover at kunne hjælpe med analyse, fortolkning og opgaveskrivning er nogle af mine stærke sider også vejledning i formuleringer, grammatik og fremlæggelser.

Jeg elsker at lære fra mig og hjælpe andre. Som lektiehjælper ser jeg det som en af mine vigtigste opgaver at motivere dig og give dig lysten til at lære. Jeg tror nemlig, at når først man har lysten til at lære, bliver det både nemmere og sjovere at lære. Desuden tror jeg på, at selvtillid er essentiel, når man skal lære noget nyt. For mig er det derfor vigtigt at kunne give dig selvtillid og lysten til at lære, så lektierne ikke bliver en sur pligt. Herudover er det vigtigt for mig at skabe en god relation mellem os, så du kan føle dig tryg i mit selskab. Jeg er nemlig overbevist om, at dette vil skabe en endnu bedre ramme for undervisningen og din læring. Fordi man lærer på forskellige måder, er det vigtigt for mig, at vi sammen finder en måde at gribe undervisningen an på, som passer til lige præcis dig. Jeg er kreativ og god til at tænke ud af boksen, og jeg vil gøre mit bedste for, at du vil finde undervisningen både sjov og lærerig.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Caroline W. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Billedkunst Billedkunst (B) Billedkunst (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C)
Caroline W. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Caroline W.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn