Glade undervisere
Underviser Emma H. der studere Tysk sprog, litteratur og kultur

Emma H.

Tysk sprog, litteratur og kultur Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Emma, jeg er 24 år gammel, og jeg underviser i tysk og dansk.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Mine stærkeste kompetencer er sprog, herunder grammatik, og jeg har altid haft en stor passion for det. Jeg er kendt for at udvise stor tålmodighed og har en god pædagogisk indsigt.

Hvad laver jeg til dagligt?

Jeg studerer til dagligt bachelor i tysk sprog, litteratur og kultur med sidefag i erhvervsøkonomi på Aarhus Universitet.

Har jeg undervist før?

Jeg har tidligere været klassefrivillig hos Lærdansk i en danskundervisning på Aarhus Universitet, og jeg har haft elever til privatundervisning i både tysk og dansk.

Fremskridt motiverer mig!

Da jeg tidligere har haft succes med at hjælpe elever, familie og venner med lektier, opgaveskrivning og eksamener, så var det ikke kun en sejr for dem, at de rykkede sig karaktermæssigt - Det var også en sejr for mig!

Jeg glæder mig til at møde dig - Emma

Emma H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Erhvervsøkonomi (C) Kulturforståelse (B) Kulturforståelse (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)
Emma H. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Emma H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn