Glade undervisere
Underviser Oliver C. der studere Nanoscience

Oliver C.

Nanoscience Københavns Universitet - KU
Jeg hedder Oliver, og jeg studerer Nanoscience på Københavns Universitet, hvor jeg lige nu beskæftiger mig med at lave molekylære solceller. Jeg har yderligere en bachelor i Litteraturvidenskab på Københavns Universitet, hvor jeg har arbejdet med hvordan digitalisering af sprog og tekst påvirker os. Jeg har derfor både en naturvidenskabelig og sproglig baggrund. Jeg har altid holdt af at undervise og hjælpe andre fagligt, da jeg selv synes, det er fedt at lære, og derfor gerne vil støtte andre til at få denne begejstring og interesse. Jeg forstår dog, at dette ikke falder alle lige naturligt, og har erfaring med at folk lærer bedst på forskellige måder og med forskellige. Det jeg prøver, er så at formidle emnet på en måde, så det klikker for eleven for eleven og de ikke alene forstår, men får lyst til at vide mere. Jeg har tidligere været frivillig i en lektiecafé, både på gymnasiet og på universitetet, og har derfra erfaring med at undervise, formidle og forklare. Jeg er tålmodig, engageret og forstår at holde den røde tråd i arbejdet.

Oliver C. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Oliver C. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Oliver C.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn