Glade undervisere
Underviser Thomas W. der studere HA. Psykologi

Thomas W.

HA. Psykologi Copenhagen Business School - CBS
Hej, mit navn er Thomas, jeg er 20 år gammel og til dagligt studerer jeg erhvervsøkonomi og psykologi på Copenhagen Business School.

Det giver rigtig meget mening for mig at arbejde et sted, hvor jeg kan give læring videre til andre, som måske har lidt sværere ved faget. Jeg nyder derudover meget, at se en anden person udvikle sig, ud fra de redskaber, jeg har givet videre som underviser. Min familie og venner har altid sagt, at jeg er god til at lærer fra mig, samt er god til at forklare fænomener og begreber på en pædagogisk måde. Dette er grundlaget for, at jeg er underviser hos GoTutor.

Som person er jeg smilende og udadvendt og er god til at forstå, hvad der lige netop skal til, for at eleven lærer bedst muligt. Jeg er god til at sidde koncentreret med materialet, men jeg er også meget fysisk aktiv og elsker sport. På den måde er jeg god til at se hvad der motivere og interessere eleven, så jeg kan planlægge undervisningsforløbet med maksimalt udbytte på en god og sjov måde.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Thomas W. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Matematik Psykologi (C) Samfundsfag
Thomas W. studerer på Copenhagen Business School - CBS

Copenhagen Business School, eller CBS, er anerkendt som en af Europas mest velrenomerede business schools. CBS er over 100 år gammel, og gik før i tiden under navnet Handelshøjskolen i København. De udbyder akademiske uddannelser indenfor særligt erhvervsøkonomi.

Læs mere om Copenhagen Business School - CBS

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Thomas W.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn