Glade undervisere
Underviser Clara V. der studere Religionsvidenskab

Clara V.

Religionsvidenskab Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Clara, jeg er 21 år gammel. Jeg er igang med min bacheloruddannelse i religionsvidenskab ved Københavns Universitet. Jeg er en meget åben pige, og er altid glad for at kunne hjælpe, der hvor jeg kan. Mine egne personlige mål lige nu, er, at færdiggøre mit studie, og følge min drøm om at blive gymnasielærer. Jeg er klar til at hjælpe med dit engelsk, danske eller franske grammatik, samt hvis du skulle have problemer i religionsfaget. I mine daglige studier på universitetet gør jeg meget ud af at benytte læsegrupper, og er derfor kendt med at skulle videregive viden, og have den tålmodighed der kræves i et resultatorienteret samarbejde. Jeg er klar til at møde dig hvorend du ønsker, om det skulle være hjemme hos dig, på et bibliotek eller sågar i min lejlighed. Undervisningens kvalitet er størst, hvor du føler dig tryggest. Som privatunderviser er det vigtigt for mig, at vi får et godt og funktionelt samarbejde, og at vi sætter os nogle realistiske men også udfordrende målsætninger, som vi kan arbejde os henimod. Jeg er certificeret til at hjælpe på både folkeskole- og gymnasieniveau. Jeg glæder mig til at møde dig.

Clara V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Religion (B) Religion (C)
Clara V. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Clara V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn